Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

E scooter Eindhoven

De voordelen van een E scooter zijn haast niet op één hand te tellen. De E scooter is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, heeft bijna geen onderhoud mogelijk, biedt veel rijcomfort doordat deze stil en schoon is en ziet er strak uit! Voor een E scooter Veldhoven bent u bij Vermeulen Scooters aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met premium E scooter merken, van Yadea en Nipponia tot de stoere Gomax en Monasso. Wilt u liever niet uw spaargeld aanspreken of wachten totdat u weg kunt rijden op uw nieuwe E scooter? Dan kunt u ervoor kiezen om deze voor een vaste lage prijs te leasen.

E scooter Eindhoven kopen of leasen

Bij Vermeulen Scooters vinden wij milieubewust reizen belangrijk. Wij zijn altijd op zoek naar de beste elektrische scooters met een hoge actieradius, prettig rijcomfort, een prachtig design en een goede wegligging. Een E scooter hoeft gelukkig niet duur te zijn. Zo koopt u al een E scooter Eindhoven vanaf €1.799,-. Wilt u liever een E scooter leasen? Dan kunt u uw gloednieuwe scooter in termijnen vanaf €36,00 per maand afbetalen en direct genieten van alle voordelen van een elektrische scooter!

E scooter Veldhoven met power

Denkt u dat een E scooter langzamer is dan een gewone benzinescooter? Dan heeft u het mis! E scooter trekken juist razendsnel op. Met een volle accu rijdt u zo’n 80 kilometer. Deze actieradius is afhankelijk van het merk en type scooter, het soort accu, het rijgedrag en de weersomstandigheden. De accu is bij veel modellen uitneembaar en verwisselbaar, zodat u een extra volle accu mee kunt nemen om de actieradius te vergroten. Gemiddeld duurt het zo’n twee tot drie uur om de accu compleet op te laden. Dit doet u gewoon bij u thuis voor de deur of bijvoorbeeld op het werk. Kom voor een E scooter Eindhoven langs bij Vermeulen Scooters of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft.