Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!
Filter products Showing all 21 results
Merken
Uitvoering
Kleur

Elektrische scooters

Een elektrische scooter is goedkoper om te rijden dan een benzine scooter.

U rijdt namelijk op stroom en de onderhoudskosten van een e-scooter zijn beduidend lager omdat de elektromotor in tegenstelling tot een benzineblok geen onderhoud nodig heeft. Op een volle accu rijdt u ongeveer 80 kilometer, waardoor een elektrische scooter ideaal is wanneer u vaak kortere ritjes maakt. Daarnaast is het stukken beter voor het milieu om elektrisch te rijden en biedt een elektrische scooter veel rijcomfort doordat deze erg stil is en geen uitlaatgassen uitstoot. Voor een elektrische scooter Veldhoven of Eindhoven is Vermeulen Scooters uw betrouwbare dealer.

Elektrische scooter Veldhoven leasen

Een elektrische scooter past helemaal bij de tijdsgeest. We zijn steeds bewuster bezig met het klimaat en met een elektrische scooter reist u op een duurzame manier. Een elektrische scooter is stil en stoot geen stinkende en vervuilende uitlaatgassen uit. Ook hoeft u nooit meer langs een tankstation voor benzine, want uw elektrische scooter laadt u gemakkelijk en snel op via een stopcontact aan huis of op uw werk. Daarmee bespaart u een hoop geld aan brandstof! Wij bieden een ruim assortiment aan van hoogwaardige elektrische scooters van A-merken, waaronder Doohan, FD Motors en Lifan. Uw elektrische scooter Eindhoven kunt u zowel kopen als leasen voor een vast laag bedrag per maand.

Elektrische scooter voordelen

De elektrische scooter is niet alleen een stuk goedkoper om te rijden dan een benzine scooter maar heeft nog veel meer voordelen. Zo stinkt u niet naar uitlaatgassen wanneer u van de scooter afstapt en heeft u nooit meer startproblemen in de winter. Bij normale benzine scooters kan het af en toe voorkomen dat de motor niet wilt starten bij heftige regen of lage temperaturen. Bij een elektrische scooter hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Deze start zonder problemen op en de motor hoeft ook niet warm te draaien. U kunt dus direct de weg op! Elektrische scooters hebben een actieradius van zo’n 80 kilometer per uur. Bij sommige modellen ligt deze zelfs nog hoger. Net als bij benzine scooters zijn er zowel snorscooters (25 km/u) als bromscooters (45 km/u) in een elektrische variant verkrijgbaar. Neem contact op of kom bij ons langs voor meer informatie over de elektrische scooter. Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen zodat u uw e-scooter voordelig aanschaft.

Lees meer
Filter products Showing all 21 results
Merken
Uitvoering
Kleur