Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

DJJD HL4.0T

 2.799,00

Lease 56,- p. m.

Met een scooter van DJJD val je echt op! Wij zijn een jong scootermerk met kleurrijke modellen op de markt die echt passen bij deze tijd. Wij hebben van klassiek ogende Avantgarde tot een bijzonder vormgegeven elektrische scooters. De scooter van DJJD zijn uitmuntend in zuinigheid, comfort, kwaliteit voor een scherpe prijs.

    Reset options
  • Slot
    • 0 €
    Bezorgen/Afhalen
    • 0 €

Wil je graag meer weten over een van onze producten? Neem contact op…

Extra Productopties

Het kleinste chopper model van DJJD is de HL 4.0T. Het is een elektrische chopper die compacter dan zijn grotere broer is. Deze E Scooter bied het beste van 2 werelden. Net zo wendbaar als een “gewone” scooter en net zo comfortabel als een chopper. De scooter is technisch helemaal bij de tijd; Met zijn Full LED verlichting, inclusief LED dagrijverlichting en digitaal dashboard is de E Scooter compleet en handig in gebruik. De 13 inch velgen met extra brede banden zorgen voor een (nog extra) wendbare E Scooter. Het doordachte design en de afwerking van DJJD maken het een genot om met deze wendbare chopper te rijden.

Mens en technologie op z’n best! Dat is wat ze ook gedacht moeten hebben bij het Nederlandse merk DJJD. Dankzij de sterke 2000 Watt Bosch Naafmotor van 60 volt zigzagt je al zoevend, geruisloos door het verkeer. Door het lage stroomverbruik in combinatie met de krachtige 40 ampere lithium accu kun je tot wel 65 kilometer rijden!* Is dat niet genoeg? Met een optionele accu kunt u tot maarliefst 120 kilometer rijden!* Door het lage stroomverbruik is deze e-scooter met zijn Euro 5 label ook goed voor het milieu en kun je ook in alle milieu zones rijden. Dankzij de standaard extra brede gemonteerde Kenda All Wheater banden heeft u altijd optimale grip met het wegdek. Ook de remmerij is dik in orde: voor en achter is de e-scooter voorzien van schijfremmen. Bent u klaar met rijden? Zet hem dan op de zijstandaard.

Kleur

Merk

DJJD

Uitvoering

Technische gegevens