Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

DJJD HL6.0S

 2.299,00

Lease 46,- p. m.

Met een scooter van DJJD val je echt op! Wij zijn een jong scootermerk met kleurrijke modellen op de markt die echt passen bij deze tijd. Wij hebben van klassiek ogende Avantgarde tot een bijzonder vormgegeven elektrische scooters. De scooter van DJJD zijn uitmuntend in zuinigheid, comfort, kwaliteit voor een scherpe prijs.

    Reset options
  • Slot
    • 0 €
    Bezorgen/Afhalen
    • 0 €

Wil je graag meer weten over een van onze producten? Neem contact op…

Extra Productopties

We presenteren de DJJD HL6.0S. Deze elektrische chopper scooter is een opvallende verschijning. In mat zwart extra stoer, in mat groen nog extra opvallend. Een simpele chopper? Echt niet! Het ontwerp is doordacht: om de wegligging te verbeteren is de accu zo laag mogelijk aan de grond geplaatst. In combinatie met het kleinere achterwiel is het zwaartepunt zo laag mogelijk. Door de lage zit op het prachtig vormgegeven, zwevende zadel en het hoge stuur een heerlijke stuur en zithouding. Dat zwevende zadel zit ook nog eens áchter de vering. Dit geeft een unieke rijbeleving. Behalve het design valt hij ook op met zijn Full LED verlichting, inclusief LED dagrijverlichting.

Zo maakt de E Scooter over het algemeen een luxe en stoere indruk. De multispaak velgen zijn in 2 maten: aan de voorkant 17 inch voor een super rechtuit-stabiliteit en comfort. Het achterwiel is 13 inch en draagt bij aan het “Low Design”, net als een echte chopper. Wie goed kijkt, ziet bij het voorwiel niet 1 maar 2 extra grote schijfremmen! Uiteraard is ook deze DJJD uitgerust met een schijfrem achter. De extra motorrem zorgt er voor dat er energie terug gewonnen wordt. 

Kleur

,

Merk

DJJD

Uitvoering

Technische gegevens