Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Nipponia F7

 3.999,00

Lease 81,- p. m.

Deze e-scooter is ontworpen als werkpaard en werkelijk ijzersterk. Met de standaard accu kun je al flink wat kilometers op een goedkope elektrische manier afleggen, maar met de extra optioneel verkrijgbare accu til je dit naar een ongekend niveau!

Wissen
  Reset options
  Reset options
 • Slot
  • 0 €
  Bezorgen/Afhalen
  • 0 €

Wil je graag meer weten over een van onze producten? Neem contact op…

Extra Productopties

Andere suggesties…

Nipponia F7 – elektrische bezorgscooter

Toe aan een nieuw werkpaard? Dan moet je beslist de Nipponia F7 bezorgscooter kopen! Deze e-scooter is ontworpen als werkpaard en werkelijk ijzersterk. Met de standaard accu kun je al flink wat kilometers op een goedkope elektrische manier afleggen, maar met de extra optioneel verkrijgbare accu til je dit naar een ongekend niveau!

Beste bezorgscooter van 2020

Pizzabezorgers en andere maaltijdbezorgers opgelet! Dit is de beste elektrische bezorgscooter die je maar kunt kopen! De Nipponia F7 is namelijk enorm robuust en gebouwd en ontworpen om minimaal 7 jaar mee te gaan als bezorgscooter. Hij is geschikt tot een belasting van 160 kilogram en daardoor enorm veelzijdig.
Kies je voor de optionele zwaardere accu dan kun je gegarandeerd 200km afleggen op een accu met vol gas (45km p/u) bij de elektrische bromscooter. De snorscooter (25km) haalt nog meer kilometers. Dat zijn dus een hele hoop adressen waar je langs kunt. Met de standaard accu haal je gegarandeerd 90km op vol gas (45km p/u) of 100km op vol gas (25km p/u).

Accu pakket zorgt tegelijkertijd voor een laag zwaartepunt

De standaard accu zit in het voetplateau gebouwd en hierdoor is het zwaartepunt enorm laag. Dit is echter ideaal bij een bezorgscooter want de wegligging is in combinatie met bijvoorbeeld een transportbox ook veel stabieler. De accu in het voetplateau heeft een capaciteit van 34Ah (72v).
Optioneel kan er onder het zadel nog een 52Ah (72v) accu worden bijgeplaatst waardoor het actieradius nog verder toeneemt. In 3,5 uur kan de standaard 34Ah accu worden opgeladen, en indien je de zwaardere accu erbij neemt dan loopt de oplaadtijd op naar 8 uur. Je krijgt er een slimme 10A lader bij die het laadproces veilig en snel voor je regelt.
Op zowel de standaard als optionele extra accu krijg je 2 jaar garantie, ondanks dat je hem zakelijk/professioneel gaat gebruiken, want daar is hij immers voor gebouwd! Bezorgscooter kopen? Koop dan beslist dit elektrische model!

Absoluut een werkpaard

De F7 van Nipponia is een absoluut werkpaard. De hele constructie is ijzersterk en verzwaard. Een bekend zwak punt bij bezorgscooters is de standaard (middenbok). Bij de Nipponia F7 is dit punt extra sterk gemaakt en zal het daarom niet snel begeven. Een kapotte bezorgscooter kost geld, los van de reparatiekosten, want wanneer je geen reserve scooter hebt gaan je bestellingen minder vlot en dat kan weer klachten opleveren.
De Nipponia F7 is gebouwd om continu als werkpaard ingezet te worden, en daar is hij dan ook op gebouwd. De kans op uitval of storing is bij een elektrische scooter al sowieso een stuk lager dan bij een bezorgscooter op benzine, dus nog een reden om je scooterpark te vernieuwen!
Voor de natte en winterse omstandigheden is de Nipponia F7 bezorgscooter ook uiterst geschikt. Het frame is namelijk niet gespoten maar gemoffeld en daardoor ook beter bestand tegen roest.

Ook voor indoor gebruik

De Nipponia F7 is ook zeer geschikt voor bedrijven die deze elektrische bezorgscooter indoor willen gaan gebruiken in hun warehouse omgeving of hal. De scooter is namelijk geluidloos en stoot geen schadelijke stoffen uit. Het ijzersterke transportplateau aan de achterzijde kan zwaar belast worden om zodoende goederen te transporteren. Voor het comfort kunnen de achterschokbrekers nog qua veerdruk ingesteld worden.
Er is een USB aansluiting aanwezig waarop verschillende gadgets kunnen worden aangekoppeld van navigatiesysteem tot aan computerapparatuur. 12 volt aansluiting nodig? Geen probleem, want deze kun je optioneel laten monteren. In de accessoirelijst vind je nog veel meer mogelijkheden!

Praktisch design

Het ontwerp van de F7 van Nipponia is zo praktisch mogelijk gehouden waardoor hij super handig en eenvoudig is in gebruik. Standaard wordt de elektrische bezorgscooter geleverd met een kort enkel zadel, geschikt voor 1 persoon. Optioneel is er ook een langer zadel te verkrijgen waarbij je eventueel het verlengde deel omhoog vast kunt zetten en kunt gebruiken als rugsteun.

CBS remsysteem

Het CBS remsysteem is een remsysteem wat je nog maar bij weinig scooters ziet. CBS staat voor Central Braking System en dat wil zeggen dat je met de linker remhendel zowel de voorrem als achterrem tegelijkertijd kunt bedienen. De rechter remhendel bedient alleen de voorrem. Zo kun je dus veilig op pad en met het gebruik van slechts een remhendel kun je optimaal remmen en dankzij de 2 remschijven in no-time tot stilstand komen. Ook aan het remsysteem zie je dus al dat deze bezorgscooter echt van een Next Level generatie is.

Zee aan ruimte onder het zadel

Kies je alleen voor de standaard 34Ah accu welke in het voetplateau is weggewerkt dan heb je onder het zadel een zee aan opbergruimte. De ruimte die beschikbaar is maakt het mogelijk om een extra 52Ah accu bij te plaatsen. Deze kun je direct meebestellen, maar natuurlijk ook achteraf bijkopen. Beslis je nu, dan bespaar je wel flink wat centen.

Motor en andere opties

De Nipponia F7 bezorgscooter is voorzien van een krachtige 3000W naafmotor in het achterwiel welke een zeer hoog vermogen levert. Achteruit rijden is geen enkel probleem want met een druk op de knop kun je de rijrichting omkeren. Vooral bij een bezorgscooter is dit een must-have. Zodoende raak je namelijk ook nooit uit balans.
Optioneel is er een locator verkrijgbaar die niet alleen de GPS locatie kan doorgeven, maar ook de rijsnelheid en de accustatus. Via de software kun je zelfs een grensgebied instellen of de scooter op afstand buiten werking stelling. Ideaal bij bijvoorbeeld diefstal of joyriding.

Nipponia F7 bezorgscooter kopen

De F7 van Nipponia is bij uitstek geschikt als bezorgscooter of voor transportdoeleinden, zowel buiten als binnen (indoor). De e-scooter is ontworpen om probleemloos 7 jaar trouwe dienst te bewijzen als werkpaard. Bij ons kun je de Nipponia F7 kopen om je werkgereedschap mee uit te breiden, en op de accu’s geven wij standaard 2 jaar garantie. Enkele vestigingen van Domino’s Pizza rijden al met deze bezorgscooters rond, en jij wellicht straks ook.

50% korting voor zakelijke gebruik

Deze ultieme bezorgscooter is goedkoper dan je denkt, want de kans is groot dat je 50% van het aankoopbedrag terug krijgt vanwege de subsidie die hierop van toepassing is. De voorwaarden zijn minimaal om in aanmerking te komen. Zo moet de aankoop zakelijk zijn en het aankoopbedrag minimaal 2500,- euro ex.btw zijn. Je kunt de Nipponia F7 dus kopen voor de helft van de prijs onderaan de streep.
Wil je een escooter kopen of een elektrische bezorgscooter, dan is de kans zeer groot dat je in aanmerking komt voor een flinke subsidie! De subsidie is namelijk goed voor 50% investeringsaftrek en dat is voor veel ondernemers natuurlijk heel interessant. Zo kun je een nieuwe escooter kopen voor de helft van de prijs! Een nieuwe e-scooter van bijvoorbeeld 2600,- euro zou je dan maar 1300,- euro kosten.

Subsidie elektrische scooters

Op een escooter of elektrische bezorgscooter kun je veel subsidie krijgen, wat veel ondernemers niet weten. De regeling waar je gebruik van kunt maken heet MIA en VAMIL. De procedure is niet ingewikkeld en laagdrempelig. In feite hoef je slechts één dubbelzijdig formulier in te vullen, en deze samen met de aankoopnota op te sturen. Via deze link kun je de aanvraagprocedure in gang zetten. Natuurlijk zijn er enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen, en die lees je hieronder.

Voorwaarden voor MIA / VAMIL subsidie

Om in aanmerking te komen voor de MIA en Vamil subsidieregeling moet je aan de algemene voorwaarden voldoen. Dat betekent dat de onderneming in Nederland moet zitten en dat er inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting in Nederland wordt betaald.
Verder moet de factuur binnen 3 maanden worden ingestuurd. En tot slot moet het minimum aankoopbedrag 2500,- euro zijn (ex.btw). Vrij eenvoudig dus!

Hoe zit de MIA / VAMIL regeling in elkaar?

MIA staat voor Milieu Investerings Aftrek, en VAMIL staat voor Willekeurig afschrijving milieu-investering. De regeling is speciaal voor milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers.

 

Voor meer informatie ga naar :

 www.trade-traffic.com

Uitvoering

Kleur

,

Merk

Nipponia

Technische gegevens

F7 (25km/u) F7 (45km/u)
Motor : 3000W elektrisch 3000W elektrisch
Batterij : Lithium-ion 72V/34AH Lithium-ion 72V/34AH
Optionele batterij : Yes ( Lithium-ion 72V/52AH) Yes ( Lithium-ion 72V/52AH)
Max. Bereik : 100Km (+150Km met optionele batterij) 90km(+120Km met optionele batterij)
Remmen : Schijf/Schijf (met CBS) Schijf/Schijf (met CBS)
Max. koppel : 44.0N.m bij 400min-1 41.0N.m bij 470min-1
Max. vermogen : 2.1Kw bij 400min-1 2.1Kw bij 470min-1
Laadtijd : 4h 4h
Oplader : 10A 10A
Max. belasting : 261Kg 261Kg
Klimvermogen : 15% 15%
Banden (Voor/Achter) : Voor & Achter : 90/90-12 Voor & Achter : 90/90-12
Zithoogte : 760mm 760mm
Gewicht : 111Kg 111Kg
Totale grootte : 1800mm x 690mm x 1130mm 1800mm x 690mm x 1130mm
Beschikbare kleuren : Parel wit, Zwart glans Parel wit, Zwart glans