Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Nipponia elegance

 3.099,00

Lease 62,- p. m.

Zoek niet verder… Dit is hem! Zoek je een hoogwaardige retro escooter voor weinig geld, dan moet je zonder twijfel de Nipponia e-elegance kopen. Voor dit geld ga je gegarandeerd geen betere of mooiere retro e-scooter vinden. De elegance heeft zich niet alleen qua design laten inspireren door Vespa, maar ook qua degelijkheid! Bovendien is het een bijzonder ruime retro scooter waar werkelijk iedereen comfortabel op kan zitten. Verder beschikt hij over een 3000 Watt sterke Bosch motor welke vrij is van onderhoud. Zelfs de opbergruimte is enorm want 3 accu’s passen makkelijk!

  Reset options
  Reset options
 • Slot
  • 0 €
  Bezorgen/Afhalen
  • 0 €

Wil je graag meer weten over een van onze producten? Neem contact op…

Extra Productopties

Andere suggesties…

Voor meer informatie ga naar :

Nipponia Elegance

Zoek niet verder… Dit is hem! Zoek je een hoogwaardige retro e-scooter voor weinig geld, dan moet je zonder twijfel de Nipponia Elegance kopen. Voor dit geld ga je gegarandeerd geen betere of mooiere retro e-scooter vinden. De Elegance heeft zich niet alleen qua design laten inspireren door Vespa, maar ook qua degelijkheid! Bovendien is het een bijzonder ruime retro scooter waar werkelijk iedereen comfortabel op kan zitten. Verder beschikt hij over een 3000 Watt sterke Bosch motor welke vrij is van onderhoud. Zelfs de opbergruimte is enorm want 3 accu’s passen makkelijk!

Kwaliteit van hoog niveau

De Nipponia Elegance is een van de mooiste elektrische retro scooters die je op dit moment kunt kopen! Nipponia is overigens niet de eerste de beste, want kwaliteit hebben zij hoog in het vaandel staan. De fabrikant Nipponia hanteert kwaliteitseisen van zeer hoog niveau en is een waardige concurrent voor de bekende Europese merken.

De Elegance zit zeer goed in elkaar

Qua techniek zit de Elegance van Nipponia zeer goed in elkaar. De scooter voelt zeer degelijk aan, en dat is hij ook! Zoek je een betaalbare retro scooter van uitstekende kwaliteit dan moet je beslist de Nipponia Elegance kopen.

Chique retro scooter met Vespa trekjes

Van een afstand bekeken, heeft de Elegance toch wel wat weg van een Vespa scooter uit de jaren zestig. Van dichterbij bekeken zie je dat het om een exclusief en modern ontwerp gaat dat tot in de puntjes keurig is afgewerkt. De Elegance is een zeer mooie retro scooter om te zien!

Meerdere mooie kleuren

Het Nipponia Elegance model is in meerdere kleuren verkrijgbaar waarbij de lakkleur verschilt. Zo kun je kiezen uit glans zwart, antraciet, licht blauw (light blue), crème (cream), en donker blauw (dark blue). Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is een chique zwart zadel, zwarte rubber strips op het voetplateau, en chromen accenten.

Digitaal dashboard

De vol-elektrische Nipponia retro scooter heeft een trendy dashboard welke overzichtelijk is vormgegeven. Er is een kilometerteller aanwezig, een snelheidsmeter met grote cijfers, een batterij meter, en diverse indicatoren. Je krijgt dus een goed beeld van de status en situatie.

Remmen en elektro motor

Zowel het voorwiel- als achterwiel zijn uitgerust met een remschijf. De remslang is uitgevoerd met een gevlochten stalen mantel zoals Vespa dat bijvoorbeeld ook doet. Het voorwiel is uitgerust met een sportvelg, en het achterwiel is voorzien van een Bosch naafmotor. Doordat de motor in het achterwiel verwerkt zit, is er ook geen verlies wat de overbrenging betreft. Dit staat garant voor een zeer hoog koppel!
De 3000 Watt Bosch motor is borstelloos en onderhoudsvrij. Dit betekent dat het motorblok van de Elegance geen onderhoud nodig heeft, en dat de onderhoudskosten daarmee zeer laag zijn. Het enige onderhoud wat je nog hebt zijn de banden en remmen.
De motor wordt aangestuurd door een digitale controller welke voor nog betere rijeigenschappen zorgt. Zo kun je nog verfijnder het gas doseren.

Heerlijk comfortabel

Qua comfort is de Nipponia Elegance ook een zeer fijne elektrische retro scooter om op te rijden. Het zadel biedt enorm veel ruimte voor bestuurder en passagier. Want ook wanneer je langer dan 2 meter bent heb je nog genoeg ruimte op deze scooter! Ook de vering doet goed haar werk. De achtervering is zelfs nog instelbaar. Je kunt zelf de veerdruk instellen om het veergedrag soepeler of stijver te maken. De voetsteps zijn ingebouwd en uitklapbaar door het knopje in te drukken. Ook dit getuigt van een chique afwerking.
De Nipponia e-scooter reageert heerlijk vlot op het gas en brengt je in no-time naar de topsnelheid. Wanneer je de snorscooter koopt dan is dat 25km p/u. Bij de bromscooter ligt de top op 45km p/u.

Dubbele standaard

Een ander mooi en praktisch punt aan de Nipponia e-scooter is de dubbele standaard. Er is zowel een uitklapbare zijstandaard aanwezig als een midden bok. Voor wie even snel en makkelijk de scooter op de standaard wilt zetten, zonder enige moeite, kan de zijstandaard uitklappen.

Tassenhaak, usb, en belachelijk veel bergruimte

Een tassenhaak en USB aansluiting mogen op zo’n prachtige luxe elektrische retroscooter zoals deze natuurlijk ook niet ontbreken! Qua bergruimte ga je niet snel een e-scooter vinden zoals deze! Standaard wordt de Nipponia e-scooter met 1 accu geleverd, en dan houd je meer dan voldoende bergruimte over voor een integraalhaal en slot (of regenkleding). Zou je een 2de accu erbij nemen om het rijbereik (actieradius) te vergroten, dan kun je alsnog een Jethelm of iets anders kwijt onder het zadel. 3 accu’s meenemen kan ook want zelfs dat past.

Meer over de accu’s

Op een elektrische scooter is de accu en accucapaciteit een belangrijke factor. Hoe meer capaciteit je aan boord hebt, hoe meer kilometers je kunt afleggen, en dat is natuurlijk praktisch en fijn.
De Nipponia Elegance kun je uitrusten met 3 accu’s welke je tegelijkertijd kunt meenemen. Je kunt er maar 1 tegelijkertijd gebruiken, maar onderweg kun je wel overschakelen om de 2de accu in te schakelen wanneer de 1e bijna leeg is.
De standaard accu heeft een capaciteit van 26Ah bij 60 volt. Met 1 accu haal je 60 kilometer vol gas met een 45km bromscooter, of 80 kilometer vol gas met een 25km snorscooter. Niemand rijdt continu vol gas dus in praktijk haal je nog meer kilometers.
Met 2 accu’s zou je 160 km halen met het 25km p/u snormodel, en met 3 accu’s 240 km.
Opladen doe je in ongeveer 4 uur wanneer de accu helemaal leeg is. De accu’s zijn van een Lithium type, en die hebben als kenmerk dat ze in zeer korte tijd voor 80% vol te laden zijn. In zo’n 2,5 uur kun je dus van 0% naar 80% laden. De overige 20% kost zo’n 1,5 uur.

Voor meer informatie ga naar :

 www.trade-traffic.com

Uitvoering

,

Kleur

, , ,

Merk

Nipponia

Technische gegevens

 • MAXIMALE SNELHEID

  45 km / u

 • MAX. BEREIK

  54 km

 • MOTOR

  BOSCH® 3000W

 • TYPE BATTERIJ

  Lithium-ion

 • VOLLEDIGE OPLAADTIJD

  5 uur

 • REMMEN

  DISC / DISC

 • MAX. VERMOGEN

  3,0 kW bij 400 tpm

 • MAX. KOPPEL

  72 Nm bij 400 tpm

 • BANDENMAAT

  120 / 70-12 / 120 / 70-12

 • ZADELHOOGTE

  795 mm

 • ACCU

  60V 26AH

 • TOTALE AFMETINGEN (MM)

  1950x705x1155

 • GEWICHT

  87 kg

 • KLEUREN

  Lichtblauw, donkerblauw, zwart, crème, rood metallic