Yadea G5

 0,00

Lease 0,- p. m.

Het merk Yadea is de grootste fabriek van elektrische scooters met het hoogst verkochte aantal over de hele wereld. De Yadea G5 is echt de topper onder de elektrische scooter. De G5 heeft een grote buddy ruimte en een grote actieradius.

Uitverkocht

Wil je graag meer weten over een van onze producten? Neem contact op…

Extra Productopties

Andere suggesties…

Yadea G5

De G5 is een elektrische scooter van de bekende Chinese elektrische scooterfabrikant Yadea in samenwerking met duurzame ontwerper Beckers uit Zweden. Beckers is een 150 jaar oud bedrijf dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke coatings. De scooter is ontworpen door Beckers en is voorzien van krasbestendige duurzame coating in veel kleuren.

De standaard G5 heeft een 1.800 Watt elektrische motor voor een topsnelheid van 55 km/h. De motor levert een koppel van 130 Nm voor snelle acceleratie.

De scooter heeft een uitneembare 32 Ah lithium accu van Panasonic voor een rij-bereik van 65 km. De oplaadtijd is 4-6 uur met een oplader van het merk Toshiba.

De accu heeft een ingebouwde BMS-bescherming.

De accu is van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. De accu is geschikt voor gebruik in koude en warme omgevingen (-20°C tot 55°C).

De scooter heeft een digitaal dashboard dat toegang biedt tot scooter apps (enkel mogelijk in samenwerking met een GPS).

 

De scooter heeft twee compartimenten aan de voorzijde met USB-laadpoorten voor een mobiele telefoon.

De scooter heeft een smart RFID-sleutel dat voorziet in anti-diefstal bescherming. De scooter kan worden uitgerust met een op GPS gebaseerd antidiefstalsysteem.

De scooter heeft vóór en achter schijfremmen met ABS.

 

Smart Scooter

De scooter is een ware smart scooter dat verbindt maakt met een mobiele telefoon. De mobiele app biedt toegang tot diverse applicaties, waaronder navigatie en diagnostiek. Zelfdiagnose is beschikbaar als een 3D-foto en als er een probleem is dan biedt de app een aanbeveling voor onderhoudspunten in de buurt. Deze app werkt samen met het origineel GPS systeem. Deze is voor €100,- te plaatsen.

De scooter is beschikbaar in veel kleuren.

Voor meer informatie ga naar:

https://europeyadea.com/ultron/

Uitvoering

,

Kleur

, , , , ,

Merk

Yadea

Technische gegevens

Merk Yadea
Model G5
Uitvoering 25 en 45km/h
Vermogen 1,8 kW (2,4 pk)
Gewicht 85 kg

 

Batterij 18650 Lithium
Levensduur 800 cycli ℹ
Actieradius 55 km (45 km/h)
100 km (25 km/h)
Oplaadtijd 4-6 uur