Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Gerbuikte scooters Eindhoven

Vermeulen, tweedehands scooters voor Eindhoven

Welkom bij Vermeulen, het beste adres voor Eindhoven in tweedehands scooters. We maken graag van de gelegenheid gebruik om Eindhoven wat meer over onszelf te vertellen, maar bovenal over ons aanbod in tweedehands scooters. In onze mooie showroom in Eindhoven vindt u A-merken scooters en bromfietsen. Tweedehands scooters zijn bij ons van goede kwaliteit en met ons aanbod in tweedehands scooters kunt u in zich in Eindhoven betaalbaar en toch comfortabel verplaatsen!

Wat voor tweedehands scooters hebben we voor Eindhoven?

Ons aanbod in tweedehands scooters is heel strekkend, met altijd een ruime voorraad in de welbekende Peugeot Vivacity en natuurlijk ook de geliefde speedfight.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze keuze in tweedehands scooters voor Eindhoven. Op onze website staat een greep uit ons assortiment tweedehands scooters, zodat u vooraf al een prima idee hebt wat wij voor u kunnen betekenen!

Wat hebben we naast tweedehands scooters nog meer voor Eindhoven?

Bij Vermeulen hebben we naast tweedehands scooters ook een ophaalservice en zijn we een uitstekend reparatie en servicepunt voor Eindhoven. Zo bieden we niet alleen u de tweedehands scooters aan, maar ook de vertrouwde service na aankoop van een van onze scooters. Wij houden het graag compleet voor Eindhoven.