Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Scooter dealer

Vermeulen Scooters heeft een passie voor scooters die van de hoogste kwaliteit, betrouwbaar en zuinig zijn. Wij bieden dan ook veel verschillende modellen van diverse merken: van stoere en snelle bromscooters tot praktische en wendbare snorscooters en duurzame elektrische scooters. Wilt u een scooter kopen voor de boodschappen, voor woon-werkverkeer of om gewoon lekker te cruisen? Bij Vermeulen Scooters, dé scooter dealer Eindhoven, zit u goed.

Scooter dealer Veldhoven en omgeving

Bij Vermeulen Scooters vinden wij alleen de A-klasse goed genoeg. U heeft de keuze uit premium merken, zoals Peugeot, Vespa, Sym en Piaggio. De modellen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit maar zien er ook flitsend uit. Of u nu op zoek bent naar een echte city scooter om door het centrum van Eindhoven te rijden of een sportieve scooter voor langere afstanden. Wij voorzien u altijd van een persoonlijk advies zodat u kiest voor een scooter die bij uw wensen past. Neemt u bijvoorbeeld een kijkje bij de E scooters als u graag milieuvriendelijk rijdt of check de tweedehands scooters die wij voor verkoop altijd helemaal checken. Ons brede assortiment bevat de perfecte scooter voor iedereen. Daarnaast profiteert u bij Vermeulen Scooters als scooter dealer vlakbij Veldhoven van de beste prijs en service.

Scooter kopen of leasen bij scooter dealer

Vermeulen Scooters is een scooter dealer waar u niet alleen kunt kiezen uit een groot aantal merken en modellen, maar waar u uw nieuwe scooter ook kunt leasen wanneer u niet in één klap een groot bedrag uit wilt geven. Door een nieuwe of tweedehands scooter op afbetaling te kopen betaalt u een vast laag bedrag per maand om op uw scooter te rijden. Wij hebben uitstekende lease deals voor snorscooters, bromscooters, elektrische scooters en tweedehands scooters. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.