Scooter dealer

Vermeulen Scooters heeft een passie voor scooters die van de hoogste kwaliteit, betrouwbaar en zuinig zijn. Wij bieden dan ook veel verschillende modellen van diverse merken: van stoere en snelle bromscooters tot praktische en wendbare snorscooters en duurzame elektrische scooters. Wilt u een scooter kopen voor de boodschappen, voor woon-werkverkeer of om gewoon lekker te cruisen? Bij Vermeulen Scooters, dé scooter dealer Eindhoven, zit u goed.

Scooter dealer Veldhoven en omgeving

Bij Vermeulen Scooters vinden wij alleen de A-klasse goed genoeg. U heeft de keuze uit premium merken, zoals Peugeot, Vespa, Sym en Piaggio. De modellen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit maar zien er ook flitsend uit. Of u nu op zoek bent naar een echte city scooter om door het centrum van Eindhoven te rijden of een sportieve scooter voor langere afstanden. Wij voorzien u altijd van een persoonlijk advies zodat u kiest voor een scooter die bij uw wensen past. Neemt u bijvoorbeeld een kijkje bij de E scooters als u graag milieuvriendelijk rijdt of check de tweedehands scooters die wij voor verkoop altijd helemaal checken. Ons brede assortiment bevat de perfecte scooter voor iedereen. Daarnaast profiteert u bij Vermeulen Scooters als scooter dealer vlakbij Veldhoven van de beste prijs en service.

Scooter kopen of leasen bij scooter dealer

Vermeulen Scooters is een scooter dealer waar u niet alleen kunt kiezen uit een groot aantal merken en modellen, maar waar u uw nieuwe scooter ook kunt leasen wanneer u niet in één klap een groot bedrag uit wilt geven. Door een nieuwe of tweedehands scooter op afbetaling te kopen betaalt u een vast laag bedrag per maand om op uw scooter te rijden. Wij hebben uitstekende lease deals voor snorscooters, bromscooters, elektrische scooters en tweedehands scooters. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.