Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Scooter onderhoud Eindhoven

Met het juiste scooter onderhoud zorgt u ervoor dat uw scooter goed en veilig blijft rijden. Onderhoudsbeurten gaan doorgaans op basis van het aantal kilometers die uw scooter heeft gereden. Dit is dus makkelijk te checken, want de kilometers houdt de scooter zelf voor u bij. De eerste beurt plant u in als de kilometertellen op ongeveer 1000 kilometer staat. Vaak is dit een kleine beurt waarbij de olie wordt vervangen en de hele scooter wordt nagelopen. Als onze monteurs iets vinden dat niet goed werkt, wordt dit gerepareerd. Zo weet u zeker dat uw scooter nog in goede staat is. De tweede servicebeurt zit vaak tussen de rond de 2500 kilometer en is vaak wat uitgebreider. Vervolgens is de scooter na iedere 2500 kilometer toe aan onderhoud.

Scooter onderhoud Veldhoven voor alle merken

U kunt met ieder scootermerk bij Vermeulen Scooters terecht voor onderhoud, ook wanneer u deze niet bij ons heeft aangeschaft. Wij beschikken over een moderne werkplaats voor scooter onderhoud Eindhoven, Veldhoven en omgeving. Wanneer er tijdens de beurt problemen worden aangetroffen zullen wij u bellen om even te overleggen over de vervolgstappen. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. Wilt u liever zelf (een deel van) het scooter onderhoud doen? Wij helpen u graag verder met advies over de werkzaamheden en materialen. De benodigde materialen kunt u direct bij ons aanschaffen.

Afspraak inplannen scooter onderhoud Eindhoven

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om een afspraak in te plannen voor uw scooter onderhoud Eindhoven. Als u op zoek bent naar een bepaald onderdeel kunt u altijd even langskomen om te kijken of we u verder kunnen helpen. Wij denken graag met u mee.