Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Scooter service

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het onderhoud of de reparatie van uw brommer of scooter. Het is verstandig om niet op het onderhoud van uw brommer of scooter te bezuinigen en deze op regelmatige basis na te laten kijken. Wij sporen beginnende gebreken op, waardoor eventuele latere reparaties niet onnodig duur uit vallen. Ook voor schade herstel en expertise kunt u bij de scooter service van Vermeulen Scooters terecht. Wij repareren scooters en brommers van alle merken op een snelle en deskundige manier en beschikken over het juiste gereedschap in onze complete werkplaats.

Ophaal service mogelijk als scooter service Eindhoven

Wilt u uw scooter thuis laten ophalen? Dat is mogelijk. Deze service bieden wij binnen Eindhoven aan voor €25.00. Buiten Eindhoven, zoals bijvoorbeeld onze scooter service Veldhoven, is ook mogelijk in overleg. Wij denken altijd met u mee zodat u zo snel mogelijk weer met plezier op uw brommer of scooter kunt rijden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u zelf onderhoud wilt uitvoeren of onderhoud nodig heeft. Van nieuwe olie tot banden en uitlaten of tweedehands onderdelen om de kosten te drukken, wij verzorgen het voor u.

Afspraak maken voor scooter service Veldhoven

Om gebruik te maken van onze scooter service Eindhoven of scooter service Veldhoven maakt u direct een afspraak. Ga naar de pagina contact en neem telefonisch of per e-mail contact op om uw scooter service afspraak in te plannen. Doorrijden met achterstallig onderhoud of bijvoorbeeld oude of te weinig olie kan een dure reparatie tot gevolg hebben, plus u wilt natuurlijk niet ergens opeens stilstaan. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw scooter of brommer? Kom dan eens langs in onze werkplaats en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Onze onderdelen zijn altijd zeer scherp geprijsd.