Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Scooter winkel Eindhoven

Bij Vermeulen Scooters bent u aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehands scooter, op benzine of elektrisch. Wij hebben een breed assortiment met snorscooters en bromscooters van A-merken als Peugeot, Sym, Vespa, Piaggio, Kymco en Nipponia. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u na een bezoek aan onze scooter winkel tevreden naar huis gaat met een scooter die perfect aansluit bij uw wensen. U vindt onze scooter winkel in Eindhoven, vlakbij Veldhoven.

Scooter kopen scooter winkel Eindhoven

Gaat uw voorkeur uit naar een snorscooter omdat u dan geen helm hoeft te dragen? Of houdt u wel van wat snelheid en bent u op zoek naar een nieuwe brommer? Vermeulen Scooters is niet zomaar een scooter winkel in Eindhoven, wij denken echt met u mee over het soort brommer waar u blij van wordt. Zo zijn de elektrische modellen bijvoorbeeld zeer geruisloos, duurzaam en voordelig om te ruilen. Uiteraard snappen wij het dat niet iedereen direct een nieuwe scooter kan kopen. Daarom is het ook mogelijk om uw scooter bij ons te leasen. U koopt de scooter op afbetaling en betaalt een vast bedrag per maand. Na afloop van de looptijd is deze van u. Handig toch?

Scooter winkel occasions

Bent u op zoek naar een tweedehands scooter? Het valt aan te raden om deze in onze scooter winkel vlakbij Veldhoven te kopen, omdat wij alle gebruikte scooters eerst uitgebreid checken. Anders dan wanneer u een tweedehands scooter van een particulier zou overkopen weet u dus zeker dat deze in goede staat is. Ook voor de tweedehands modellen in onze scooter winkel is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten. Heeft u vragen over de modellen die wij hebben staan of kunnen we u ergens anders bij helpen? Neem contact met ons op.