Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!
Filter
Merken
Uitvoering
Kleur

Scooters

Bij Vermeulen Scooters heeft u een ruime keuze uit nieuwe en tweedehands scooters en elektrische scooters.

Een scooter kopen Veldhoven is heel persoonlijk. De een kijkt vooral naar het uiterlijk en kiest bijvoorbeeld voor een gave sportieve scooter, terwijl praktische zaken als rijgedrag, zitcomfort en bagageruimte voor de ander weer de doorslag geeft. Bij Vermeulen Scooters wordt u op een persoonlijke manier geholpen zodat u uw ideale scooter vindt die perfect aansluit bij uw wensen. Een scooter kopen in Eindhoven doet u bij Vermeulen Scooters!

Bromscooter of snor scooter kopen Eindhoven

Gaat u een scooter kopen? Dan moet u allereerst kiezen tussen een snorscooter die 25 km p/u kan en een bromscooter die 45 km p/u kan. Een snorscooter heeft als voordeel dat een helm niet verplicht is, bij een bromscooter is dit wel verplicht. Op een snorscooter geniet u dus meer van de buitenlucht en de omgeving en houdt u uw kapsel in model. Als u juist snel van A naar B wilt is een bromscooter interessanter voor u. Wij verkopen hoogwaardige bromscooters en snorscooters van A-merken. Zo kunt u bij ons een Peugeut, Vespa, Sym, Kymco, Nipponia en Piaggio scooter kopen.

Nieuwe of tweedehands scooter kopen Veldhoven

U wilt een scooter kopen in Eindhoven of Veldhoven van hoge kwaliteit en voor een uitstekende prijs? Kom dan langs bij Vermeulen Scooters want wij hebben wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe scooter of een tweedehands scooter. Neem contact met ons op als u zeker wilt zijn dat wij een bepaalde tweedehands scooter nog hebben staan of wanneer u vragen heeft over een scooter die uw aandacht heeft getrokken. U kunt ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook gewoon langskomen bij onze winkel aan de Zeelsterstraat 116 in Eindhoven. Wij kijken samen met u welke scooter het best past bij uw wensen en budget. Wist u dat het ook mogelijk is om een scooter te leasen voor een vast laag bedrag per maand?

Lees meer
Filter
Merken
Uitvoering
Kleur