Aanbieding!

Kymco People s

 2.999,00  2.899,00

Lease 58,- p. m.

Een nieuwe charmante en elegante vertoning is de nieuwe People S. Met zijn elegante voorkomen en moderne uiterlijk laat de People S menig hoofd draaien. De People S is niet voor niets al jaren een zeer geliefde scooter!

 • Snor 25 km
 • Brom 45 km
 • Blauw
 • Mat Bruin
 • Mat Grijs
Wissen
  Reset options
 • Slot
  • 0 €
  Bezorgen/Afhalen
  • 0 €

Extra Productopties

Andere suggesties…

Een nieuwe charmante en elegante vertoning is de nieuwe People S. Met zijn elegante voorkomen en moderne uiterlijk laat de People S menig hoofd draaien. De People S is niet voor niets al jaren een zeer geliefde scooter! Het design voldoet aan exclusieve uitstraling, met zijn voortreffelijke lederen-look zitting en full LED-verlichting, waardoor de scooter aan de hoge eisen van menig berijder voldoet.

High rigidity frame ontwerp: Het nieuw ontworpen frame zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort. Hierdoor krijgt u als rijder een hoge mate van vertrouwen tijdens het rijden en manoeuvreren bij uw wenselijk snelheid. Net als de New Like wordt ook de People S uitgerust met de nieuwe zuinige EURO-4 motor en de plaatsing van de accu onder de voorkap en de benzinetank zit onder de treeplank. Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. In combinatie met een relatief korte wielbasis is de scooter ook nog eens uiterst wendbaar in de stad.

Verder zal de People S uitgerust zijn met vernieuwde voor- en achter LED-licht, handschoenenkastje, USB-aansluiting, aluminium velgen en voor schijfremmen. Tevens is het mogelijk om de achter vering aan te passen in 3 verschillende standen.

LET OP deze uitvoering bevat GEEN windscherm, koffer en handbescherming.

Voor meer informatie ga naar :

www.kymco.nl

Uitvoering

,

Kleur

, ,

Merk

Kymco

Tecnische gegevens

MOTOR4-taktCILINDERINHOUD49.5 cc
COMPRESSIE VERHOUDING11.0 : 1MAX. VERMOGENn.n.b.
MAX. SNELHEID25 km/hVERBRUIK1 liter per uur
STARTMOGELIJKHEIDelektrischKOELINGlucht
ONTSTEKINGECUSMERINGwet sump
ACCU12V-7AHAANDRIJVINGcontinue variabel
BENZINETANK INHOUD6,2 literREMMEN VOORschijf
REMMEN ACHTERtrommelBANDEN VOOR16 x 100/80
BANDEN ACHTER14 x 120/80 TubelessWIELBASIS1385 mm
AFMETING2085 x 770 x 1174 mmZITHOOGTE800 mm