Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

06-21204049

contact

Peugeot Kisbee Specials

 1.899,00

Lease 38,- p. m.

Is een Kisbee in een standaard kleurstelling niet spannend genoeg voor jou? Dan zijn er nog de Kisbee Special serie met o.a.
De Kisbee R is er voor diegene die graag de praktische eigenschappen van de Kisbee combineert met een sportief maatpak.
De Peugeot Kisbee Black Edition heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur.
De Kisbee TCR is de meest dynamische telg uit het programma die een sportief uiterlijk.

Wissen
  Reset options
 • Slot
  • 0 €
  Bezorgen/Afhalen
  • 0 €

Extra Productopties

Andere suggesties…

Kisbee Special Serie

De Kisbee werd onlangs vernieuwd en kreeg daarbij schone en zuinigere motoren en onder andere LED dagrijverlichting. Maar is een Kisbee in een standaard kleurstelling niet spannend genoeg voor jou? De Kisbee R is er voor diegene die graag de praktische eigenschappen van de Kisbee combineert met een sportief maatpak. Dat sportieve maatpak betekent: een sportieve rode striping op de velgen, de herkenbare R-badge, een compacte smoked stuurspoiler en een comfortabel zadel met rode stiksels. Dit alles verpakt in de schitterende kleur, Iced Grey, waarnaar je eindeloos kunt blijven kijken. De aluminium vloerpanelen maken het geheel pas echt af. Motorisch is deze Kisbee voorzien van een schone en zuinige injectiemotor die perfect past bij het sportieve uiterlijk van deze Peugeot. Word je daar niet hebberig van?

Kisbee TCR

Wat velen niet weten is dat Peugeot aan de basis heeft gestaan van vele grote overwinningen met zowel auto’s als motoren. In de jaren ’80 werd het merk wereldkampioen Rally met de 205 Turbo T16 en won het maar liefst twee keer de Parijs-Dakar met dit waanzinnige model. Ook op het gebied van 2-wielers boekte Peugeot diverse successen. Het is duidelijk dat Peugeot voortborduurt op deze grote successen van weleer. De Kisbee TCR (Touring Car Racing) is daar een glanzend voorbeeld van. Het model is gebaseerd op de imposante 308 TCR, een hot hatch die speciaal is ontwikkeld voor het circuit. De Kisbee TCR is de meest dynamische telg uit het programma die een sportief uiterlijk met o.a. unieke striping, aluminium vloerpanelen en compacte smoked stuurspoiler combineert met de fijne eigenschappen en zuinige injectiemotor die je van een Kisbee gewend bent.

Kisbee Black Edition

De Peugeot Kisbee Black Edition heeft de kwaliteit van de Kisbee, maar dan met sportieve details en een stoere kleur. De Kisbee Black Edition vertolkt precies datgene waar Peugeot Scooters naam en faam mee heeft gemaakt de afgelopen jaren: ‘kwaliteit verpakt in een Frans design’. Door zijn ‘no-nonsense’ kenmerken is de Kisbee Black Edition mooi in eenvoud en een prettig metgezel voor dagelijks gebruik in de stad of voor woon-werkverkeer.

De Peugeot Kisbee Black Edition heeft het Euro4 keurmerk en dat betekent dat de Kisbee voldoet aan de laatste Europese emissiestandaard. Dat maakt de Kisbee nog milieuvriendelijker

Specificaties
Met zijn elegante koplamp, aluminium vloerpaneel, 12” lichtmetalen velgen en luxueuze zadel straalt deze scooter van boven tot onder kwaliteit uit. Onder het zadel zit een opbergvak waarin een integraalhelm kan worden opgeborgen, terwijl op de vlakke vloerplaat veilig een extra tas kan worden meegenomen.

De Peugeot Kisbee Black Edition is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee Black Edition u enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door de stad te rijden

 

STERKE PUNTEN

 • Lichtgewicht
 • LED-verlichting voor
 • Wendbaar
 • Aluminium treeplank
 • Injectiemotor
 • Shuricane remschijf

Voor meer informatie ga naar :

www.peugeot-scooters.nl

Uitvoering

,

Kleur

, , ,

Merk

Peugeot

Tecnische gegevens

Motor
AandrijvingVario
Type4T
Cilinderinhoud49.9 cc
Brandstof toevoerInjectie
Chassis
Lengte (mm)1854
Breedte stuur (mm)664
Hoogte (mm)1156
Zithoogte (mm)760
Wielbasis (mm)1156
Leeggewicht (kg)87
Tankinhoud (L)6.5
VoorveringTelescopische vork
AchterveringHydraulisch
VoorremSchijf 170 mm
AchterremTrommel 110 mm
Voorband110/70 – 12
Achterband110/70 – 12
Overig
DashboardAnaloog
OpbergruimteJa