Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Snorscooter Eindhoven

Een snorscooter of snorfiets is een scooter die niet harder kan dan 25 kilometer per uur. Anders dan op een bromscooter hoef je op een snorscooter dus geen helm op. Het verschil tussen een snorscooter en een bromscooter is haast niet zichtbaar en snorscooters zijn er in veel moderne en stoere uitvoeringen. Het zichtbare verschil zit hem in het kentekenplaatje: op een snorscooter zit een blauwe en op een bromscooter een gele. Snorfietsen zijn zeer populair, voornamelijk in de stad en voor woon-werkverkeer. De snorfiets biedt namelijk veel gemak doordat een helm niet nodig is. U kunt zo opstappen en wegrijden.

Elektrische snorscooter Veldhoven

Voor een (elektrische) snorscooter Veldhoven bent u bij Vermeulen Scooters op de juiste plek. U heeft de keuze uit verschillende merken en modellen snorscooters, zowel benzine snorscooters als elektrische snorscooters. Het voordeel van een elektrische snorscooter is dat deze duurzamer is omdat u geen uitlaatstoffen uitstoot en geen gebruik hoeft te maken van fossiele brandstoffen om te rijden. Wanneer u geen helm draagt is het extra prettig dat er geen uitlaatgassen vrijkomen. Daarnaast trekt een elektrische snorfiets snel op tot de maximale snelheid van 25 kilometer per uur en kunt u deze gemakkelijk opladen voor de deur van uw woning of werk. De actieradius bedraagt gemiddeld zo’n 80 kilometer en soms is het mogelijk om een losse accu mee te nemen zodat u deze onderweg kunt vervangen.

Snorscooter lease

Zowel uw nieuwe als tweedehands snorscooter kunt u leasen bij Vermeulen Scooters. U koopt uw snorscooter dan op afbetaling en na de aflosperiode is deze van u. Ook wanneer u nog geen groot bedrag heeft gespaard voor de aanschaf van uw snorscooter kunt u deze dus gewoon aanschaffen. Voor een snorscooter in Eindhoven bent u van harte welkom in onze scooter winkel aan de Zeelsterstraat 116. Bij vragen, voor advies of bij interesse in een bepaald model kunt u ook eerst telefonisch of via de e-mail contact opnemen. Wij staan u graag te woord. Rijdt u liever met wat meer snelheid rond? Ook voor een bromscooter, zowel nieuw als tweedehands, bent u bij Vermeulen Scooters aan het juiste adres.