Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!

Bredalaan 57

5652 JB Eindhoven

Neem altijd contact op voor de actuele voorraad !!
Filter products Showing all 2 results
Price
Order By

Tweedehands

Aan een tweedehands scooter kunt u nog lange tijd veel plezier beleven.

Wij hebben een collectie met tweedehands scooters die in uitstekende staat zijn. Er zijn zowel wat oudere modellen als vrij nieuwe tweedehands scooters van bekende merken als Sym, Peugeot en Piaggio. De 2e hands scooters die wij verkopen zijn in onze eigen werkplaats nagekeken en getest en hebben indien nodig een beurt gehad. U weet dus zeker dat u een gebruikte scooter koopt die in optimale staat is. Vermeulen Scooters is een betrouwbare plek voor het kopen van uw tweedehands scooter Veldhoven of Eindhoven.

Goedkope tweedehands scooter

Vermeulen Scooters is dé leverancier in Eindhoven en omgeving als het om tweedehands scooters gaat. Regelmatig krijgen wij nieuwe gebruikte scooters binnen vanwege inruil. Vaak zijn dit modellen die nog niet zo heel lang geleden op de markt zijn gekomen. Neem regelmatig online een kijkje bij ons aanbod occasions, kom even langs of neem contact met ons op om te informeren welke tweedehands scooter we op dit moment hebben staan. U heeft een grote kans dat u bij ons een topscooter scoort voor een aantrekkelijke prijs. Wanneer u niet in één keer een groot bedrag uit wilt geven is het ook mogelijk om uw tweedehands scooter Eindhoven te leasen, inclusief eventuele gewenste extra’s zoals een bagagedrager of windscherm. Deze kunnen wij direct voor u monteren in onze eigen werkplaats zodat u zo op uw ‘nieuwe’ tweedehands scooter naar huis rijdt.

Tweedehands scooter Veldhoven met check

Voordat wij een tweedehands scooter te koop aanbieden voeren we eerst een volledige check uit. Zo weet u zeker dat u een goede en betrouwbare scooter in huis haalt. Om de levensduur van uw scooter te verlengen is het verstandig regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Onze ervaren monteurs voeren graag het onderhoud aan uw scooter uit. Ze hebben jarenlange ervaring in het repareren en onderhouden van veel diverse soorten scooters. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of neem contact met ons op via 06-21204049 of stuur een e-mail naar jvermeulen24@hotmail.com.

Lees meer
Filter products Showing all 2 results
Price
Order By